Zo geef je je badkamer een upgrade!

Heel veel mensen dromen van een nieuwe badkamer, maar dit is niet altijd mogelijk, of je hebt gewoon geen zin in een grote verbouwing. Ben je toch uitgekeken op de badkamer zoals deze nu is en schreeuwt je badkamer om een upgrade. In dit artikel ga je een aantal tips lezen hoe je eenvoudig je badkamer een upgrade kunt geven. Lees verder!

Speel met spiegels

Spiegels zijn niet alleen praktisch om bijvoorbeeld je make-up aan te brengen of handig tijdens het scheren. Je kunt veel meer met een spiegel, ze maken je ruimte een stuk ruimtelijker en lichter. Optisch creëer je meer ruimte in de badkamer door te spelen met de spiegels. Dit kun je bijvoorbeeld doen door twee spiegels tegenover elkaar te plaatsen, hierdoor lijkt je badkamer groter. 

Vervang de kranen

In de meeste badkamers vind je vaak basic kranen. Wil je je badkamer een upgrade geven, dan kun je de kranen vervangen. Dit geeft vaak meteen een luxere uitstraling. Dit is vaak niet een heel ingrijpende klus. Zo kun je bijvoorbeeld de kraan van je wastafelmeubel vervangen of de kraan in je douche. Hiervoor kun je heel eenvoudig een opbouw douchekraan gebruiken, en heb je weinig sloop en breekwerk. Op dit moment zijn zwarte kranen heel erg populair, deze geven een strak en stoer uiterlijk aan je badkamer. Maar wat dacht je van een mat gouden kraan? Dit geeft een heel chique uitstraling aan je badkamer

Kies voor een nieuw badkamermeubel

Door je badkamer meubel te vervangen krijg je meteen het gevoel dat je een geheel nieuwe badkamer hebt gekregen. Je kunt bijvoorbeeld heel eenvoudig het wastafelmeubel, met een bijbehorende kast, vervangen zonder dat dit een heel ingrijpende klus is. Je hebt meubelen voor in de badkamer in veel verschillende stijlen en prijzen. Er zit altijd wel iets voor je tussen. Kun je nou toch niet helemaal vinden wat je zoekt en ben je zelf handig? Overweeg dan eens om zelf een badkamermeubel te maken. Zo krijg je een uniek exemplaar die bij niemand anders in de badkamer te vinden is.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *